Αρχική / Kimband, αλλά λίγο καλύτερα!

Kimband, αλλά λίγο καλύτερα!

συγκρότημα Kim είναι ένα από τα παλαιότερα υλικά που χρησιμοποιούνται στον κατασκευαστικό κόσμο. Το προϊόν χρησιμοποιείται ως πρόσθετη κλειδαριά στην πόρτα σε υγρούς χώρους όπως μπάνια. Μια εφαρμοσμένη ταινία μπορεί σίγουρα να προσφέρει μια λύση όταν οι ραφές στεγανοποιητικού υλικού αποτυγχάνουν λόγω, για παράδειγμα, κακής εφαρμογής. Το Kimband χρησιμοποιείται επίσης στις συνδέσεις των υπογείων ορόφων με όρθια τοιχοποιία.

 

Το σύστημα εφαρμογής kimband λειτουργεί ως εξής. Ξεκινάτε απλώνοντας την πάστα στα σημεία που έχει τοποθετηθεί το σαγόνι. Μετά την τοποθέτηση, η ταινία πιέζεται στην πάστα. Στη συνέχεια, ένα επιπλέον στρώμα πάστας τοποθετείται πάνω από τη σεντίνα. Όταν ολοκληρωθούν αυτά τα βήματα, έχει δημιουργηθεί μια οπτική σφράγιση. Ωστόσο, αυτή η μορφή σφράγισης είναι τόσο ευαίσθητη σε σφάλματα (σκεφτείτε τις πτυχές στον ιμάντα), που δεν υπάρχει καμία απολύτως εγγύηση. Επίσης, μόνο οι γωνίες είναι σφραγισμένες, επομένως το νερό που τρέχει κατά μήκος του ελαστικού μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

 

Το WaterTight System

Για τους λόγους που περιγράφονται παραπάνω, η PremTech έχει αναπτύξει ένα σύστημα που όχι μόνο σας προσφέρει πολύ περισσότερη ασφάλεια. Η εφαρμογή είναι επίσης πολύ πιο απλή. Ονομάσαμε αυτό το σύστημα PremTech WaterTight System. Θέλετε λοιπόν και εσείς να γνωρίσετε την ασφάλεια και την απλότητα του συστήματος WaterTight της PremTech; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας γρήγορα. Η ομάδα συμβούλων μας έχει εθνική κάλυψη και είναι πάντα πολύ πρόθυμη να σας εξηγήσει προσωπικά τα πλεονεκτήματα αυτού του συστήματος ή/και να σας επιδείξει την τοποθεσία!

 

Τα στοιχεία αυτού του συστήματος είναι τα Σφραγίδα & Κόλλα για σφράγιση των ραφών στις γωνίες και Σφραγίδα ψεκασμού για την πραγματοποίηση της πραγματικής σφραγίδας.