Αρχική / Συστήματα

Συστήματα

Ολοκληρωμένο Σύστημα Φροντίδας

Ολοκληρωμένο Σύστημα Φροντίδας

Πολλά εργαστήρια τα έχουν: ντουλάπια. Ο χώρος αποθήκευσης όλων των προϊόντων που χρησιμοποιούνται κατά την καθημερινή εργασία. Το ντουλάπι δεν είναι νέο φαινόμενο, αλλά η ευκολία της ντουλάπας συχνά χάνεται με τον καιρό. Τα ντουλάπια στοκ είναι ακατάστατα, πολλές μάρκες ανακατεύονται και οι περισσότεροι συνάδελφοι δεν γνωρίζουν πλέον ποιο ακριβώς προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τι.

Σύστημα στεγανοποίησης αρμών

Σύστημα στεγανοποίησης αρμών

Οι χώροι υγιεινής όπως τα μπάνια και οι τουαλέτες είναι σημαντικοί χώροι σε ένα σπίτι για πολλούς ανθρώπους. Συνήθως διατίθεται ένας σημαντικός προϋπολογισμός για την επίπλωση αυτών των χώρων πλήρως σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Αλλά αυτό ισχύει στην πραγματικότητα για χώρους υγιεινής σε όλα τα κτίρια. Απλά πρέπει να είναι καλά οργανωμένο και να φαίνεται ωραίο.

Σύστημα AirTight

Σύστημα AirTight

Η ιδέα του Airtight Building (AirTight System) έχει αναπτυχθεί για την πρόληψη ανεπιθύμητων ροών αέρα σε ένα σπίτι ή κτίριο και για τον περιορισμό της περιττής απώλειας ενέργειας. Αυτή η ιδέα χρησιμοποιείται στην πράξη τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε ανακαινίσεις.