Historie

2004 – Δημιουργία PremTech

Με μια τεράστια εμπειρία στον κλάδο, η PremTech ιδρύθηκε με στόχο την ανάπτυξη και την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας στην αγορά του αυτοκινήτου. Εκείνη την εποχή, το επίσημο όνομα της εταιρείας ήταν PremTech (συντομογραφία από Premium Technologies) CarComplete BV, επειδή η προμήθεια προϊόντων ήχου ήταν ένα από τα βασικά καθήκοντά της.

2012 – Η PremTech σταματά να προμηθεύει προϊόντα ήχου

Από εκείνη τη στιγμή, η εστίαση και η προτεραιότητα ήταν πλήρως στην ανάπτυξη και εμπορία υγρών προϊόντων τεχνικής συντήρησης και επισκευής για την αυτοκινητοβιομηχανία.

2015 – Εντατικοποίηση της συνεργασίας με διάφορα εργαστήρια και πάρτι πλήρωσης

Η ανάπτυξη ιδίων προϊόντων απλοποιείται και επαγγελματικοποιείται περαιτέρω. Η εστίαση της αγοράς άλλαξε επίσης από μόνο Αυτοκίνητο σε εστίαση στις Κατασκευές, τη Βιομηχανία, την Κινητικότητα, τους Σιδηροδρόμους και την Αυτοκινητοβιομηχανία. Για αυτούς τους λόγους, το όνομα της PremTech CarComplete BV άλλαξε σε PremTech BV το 2015

2017 – Νέα φάση ανάπτυξης

Η PremTech θεωρείται όλο και περισσότερο ως συμβουλευτικός εταίρος, με αποτέλεσμα την τεράστια ανάπτυξη. Εκτός από τη δική της επωνυμία, η PremTech εμπορεύεται μια σειρά από ιδιωτικές ετικέτες. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της PremTech σε μπουφάν του σχετικού πελάτη.

2018 – Ανάπτυξη συστημάτων για την κατασκευή

Τα συστήματα αναπτύσσονται σε συνεργασία με διάφορα μέρη. Η έννοια του αεροστεγούς κτιρίου και συστήματος υπάρχουν καλά παραδείγματα αυτού για την στεγανή σφράγιση των υγρών κυψελών.

2018 – Ένας πιο διεθνής χαρακτήρας

Τα προϊόντα της PremTech αρχίζουν να βρίσκουν το δρόμο τους σε χώρες όπως η Αυστρία, η Σουηδία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία και η Ινδία. Φέτος, η PremTech βρίσκει και τον πρώτο της διανομέα στο εξωτερικό. Αυτές οι εξελίξεις αποτελούν το σήμα εκκίνησης για περαιτέρω διεύρυνση της διεθνούς ανάπτυξης και υλοποίηση διεθνών φιλοδοξιών.

2019 – Επέκταση με γραφείο στο Enschede

Το 2019, το μέγεθος της εταιρείας αυξήθηκε σημαντικά. Ένα σημαντικό μέρος των εργαζομένων προέρχεται από την Enschede, πράγμα που σημαίνει ότι ένα γραφείο θα ανοίξει στο Enschede τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Η PremTech εργάζεται τώρα από το Woerden, όπου πραγματοποιούνται αποθήκευση, χρηματοδότηση και διανομή. Και από την Enschede, όπου η ανάπτυξη προϊόντων, το μάρκετινγκ και οι πωλήσεις διευκολύνονται και διαχειρίζονται.

2020 – Νέα πρόταση

Φέτος εργαζόμαστε πάνω σε μια νέα πρόταση για το brand PremTech. Μετά από χρόνια ανάπτυξης, υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε και να κοιτάξουμε στο μέλλον. Τι σημαίνει το PremTech και τι είναι μοναδικό για το PremTech. ΕΝΑ ιστορία της μάρκας και η ώθηση για μια νέα εικόνα είναι το αποτέλεσμα της οποίας η εταιρεία προετοιμάζεται για το μέλλον. Συνδεόμαστε… σε όλα τα επίπεδα.

2021 – Νέα εταιρική ταυτότητα

Το επόμενο βήμα γίνεται. Το λογότυπο PremTech και το πλήρες στυλ του σπιτιού αναθεωρούνται για να ταιριάζουν καλύτερα με τις βασικές αξίες και τη νέα πρόταση της εταιρείας. Ένα νέο λογότυπο αναπτύσσεται. Μια πτώση, που αποτελείται από τρεις σταγόνες που συγχωνεύονται σε μία, η οποία αντικατοπτρίζει τέλεια τις βασικές ικανότητες του οργανισμού. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα θα ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου και όλα τα προϊόντα θα αποκτήσουν νέα εμφάνιση. Από καθαρό λευκό έως μαύρο με καθαρές χρωματικές ενδείξεις για τις διάφορες ομάδες προϊόντων. Το περιεχόμενο παραμένει το ίδιο, της υψηλότερης ποιότητας που έχει συνηθίσει ο πελάτης, η εμφάνιση προσαρμόζεται μόνο στο περιεχόμενο.

2022 – Δημιουργία της PremTech International

Προκειμένου να διασφαλιστεί καλύτερα η (διεθνής) ανάπτυξη, η PremTech International BV θα ιδρυθεί φέτος. Η PremTech International BV είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της μάρκας PremTech. Πολλές εσωτερικά προσανατολισμένες λειτουργίες, όπως η παραγωγή, η διαχείριση προϊόντων, οι αγορές και το μάρκετινγκ, οργανώνονται από τη νέα εταιρεία λειτουργίας. Η PremTech BV είναι από τώρα και στο εξής επίσημος διανομέας της PremTech International BV για την ολλανδική αγορά.

Μέλλον – Ανάπτυξη διεθνώς διατηρώντας τις βασικές αξίες

Ο προσγειωμένος, προσγειωμένος οργανισμός με προϊόντα υψηλής ποιότητας θα παραμείνει η PremTech. Ο πελάτης έρχεται πρώτος και μαζί φτάνουμε στην καλύτερη λύση για το θέμα. Αλλά η ανάπτυξη του οργανισμού συνεχίζεται πέρα ​​από τα σύνορα. Γίνονται επίσης σημαντικός παίκτης εκεί και δημιουργείται εσωτερικός χώρος για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν ακόμα καλύτερα τη διεθνή αγορά. Το επίκεντρο της αγοράς είναι οι Κατασκευές, η Βιομηχανία, οι Σιδηρόδρομοι και η Αυτοκινητοβιομηχανία.