Actueel

Προσθέτοντας το Foam Clean Plus, υπάρχει πραγματικά κάτι για να διαλέξετε

Την περασμένη εβδομάδα παρουσιάσαμε το νέο μας Foam Clean Plus. Μια υπέροχη προσθήκη στη γκάμα υψηλής ποιότητας μας. Αυτό το προϊόν είναι ένα πολύ ισχυρό καθαριστικό για διάφορους τύπους λείων επιφανειών και για υφάσματα και ταπετσαρίες. Εκτός από τις ισχυρές καθαριστικές του ιδιότητες, το Foam Clean Plus αφήνει επίσης ένα υπέροχο άρωμα μετά την εφαρμογή.

Καθαρισμός αφρού συν PremTech

Το υπέροχο είναι ότι συνδυάζει αυτές τις ιδιότητες με το γεγονός ότι είναι ασφαλές για τις περισσότερες επιφάνειες. Επιπλέον, ο σταθερός αφρός εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο επαφής, δίνοντάς του αρκετό χρόνο για να κάνει τη δουλειά του.

Όπου Foam Clean Plus δεν είναι κατάλληλο για καθαρισμό γυαλιού. Έχουμε το Glass Clean Plus στη γκάμα μας για αυτό. Αυτό το προϊόν είναι ένα κορυφαίας ποιότητας καθαριστικό γυαλιού, το οποίο είναι εντελώς απαλλαγμένο από ενδείξεις κινδύνου και φράσεις κινδύνου και προειδοποίησης. Στο Glass Clean Plus Ο συνδυασμός διαλυτών και τασιενεργών εξασφαλίζει ένα τελικό αποτέλεσμα χωρίς ραβδώσεις, χωρίς να αφήνει κανένα υπόλειμμα.

Τα παραπάνω προϊόντα έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες, οπότε ως ειδικός αποτελούν την καλύτερη διαθέσιμη λύση για την πρόκληση καθαρισμού σας. Αλλά αν θέλετε να καταγράψετε και τις δύο εφαρμογές σε 1 προϊόν, μπορείτε να επιλέξετε το Καθαριστικό αφρού για όλες τις χρήσεις. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για γυαλί, καθώς και για λείες επιφάνειες και ταπετσαρίες/υφάσματα. Το All Purpose Foam Cleaner το κάνει αυτό και στο επίπεδο των συνεργατών του; Θα εκπλαγείτε με το τελικό αποτέλεσμα.