Διατηρήστε τα παράθυρα, τα τζάμια και τους καθρέφτες σας καθαρά με τα δικά μας
επαγγελματικό καθαριστικό τζαμιών

επαγγελματικό καθαριστικό τζαμιών

Υποφέρετε επίσης από ραβδώσεις αφού έχετε καθαρίσει τα παράθυρα, τα τζάμια ή τους καθρέφτες στο συνεργείο ή το εταιρικό σας αυτοκίνητο;

Μάλλον το αναγνωρίζεις; Αφού καθαρίσετε τα παράθυρα, τα τζάμια ή τους καθρέφτες του επαγγελματικού σας οχήματος ή του συνεργείου σας, εξακολουθείτε να βλέπετε βρωμιά ή/και ραβδώσεις. Η μόλυνση είναι τέτοια που δεν μπορεί να αφαιρεθεί με κανένα καθαριστικό γυαλιού ή το καθαριστικό γυαλιού δεν είναι αρκετά ισχυρό για να καθαρίσει χωρίς ραβδώσεις. Παραμένουν βρωμιές και/ή ραβδώσεις. Δεν είναι αυτό που θέλετε. Θέλετε ένα προϊόν που καθαρίζει σωστά τα παράθυρα με μία κίνηση. Πολλά άλλα καθαριστικά τζαμιών αφήνουν μερικές φορές υπολείμματα ή περιέχουν ορισμένες ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στα λάστιχα (παραθύρων) ή τελικά ακόμη και να καταστρέψουν το χρώμα και τελικά να προκαλέσουν διάβρωση.

Το επαγγελματικό μας καθαριστικό τζαμιών. Glass Clean Plus είναι ασφαλές

Το επαγγελματικό μας καθαριστικό τζαμιών είναι ισχυρό και δεν αφήνει ραβδώσεις. Ένα ισχυρό επαγγελματικό καθαριστικό τζαμιών συχνά υποτιμάται στο χώρο εργασίας. Ενώ εσείς, ως επαγγελματίας, γνωρίζετε ότι ένα καλό προϊόν κάνει τη διαφορά στον κλάδο σας. Το Glass Clean Plus είναι επίσης ασφαλές. Το καθαριστικό τζαμιών δεν έχει σήμανση CLP. Το καθαριστικό τζαμιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γενικό καθαριστικό. Εξετάστε επίσης τον καθαρισμό από ανοξείδωτο χάλυβα, ο οποίος είναι συχνά δύσκολος. Αυτό μπορεί επίσης να γίνει τέλεια και χωρίς ραβδώσεις με το Glass Clean Plus.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γενικό καθαριστικό

Το επαγγελματικό καθαριστικό τζαμιών είναι εύκολο στη χρήση και έχει έτοιμη φόρμουλα. Έτσι δεν χρειάζεται να το αραιώσετε με νερό, για παράδειγμα. Όπως αναφέρθηκε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το προϊόν ως γενικό καθαριστικό. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τον καθαρισμό των παραθύρων, των τζαμιών και των καθρεφτών σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες λείες επιφάνειες.

IT Εξωτερικός καθαρισμός του αυτοκινήτου σας

Αυτό το ευέλικτο προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για τον καθαρισμό των οχημάτων σας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Αφαιρεί λείες επιφάνειες Glass Clean Plus το εσωτερικό και το εξωτερικό σας από βρωμιά, λίπη, νικοτίνη, αλλά και κόλλες και υπολείμματα σιλικόνης, καθαριστικά και υπολείμματα κεριού. Μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως επαγγελματικό καθαριστικό/απολιπαντικό, με το οποίο καθαρίζετε, απολιπάνετε ή απολιπάνετε την επιφάνεια πριν κολλήσετε, για παράδειγμα, αλουμινόχαρτα ή αυτοκόλλητα. Σκεφτείτε τη βιομηχανία της διαφήμισης.

Συμπέρασμα

Αυτό το ευέλικτο επαγγελματικό καθαριστικό τζαμιών, επίσης απολιπαντικό, Glass Clean Plus, δεν πρέπει να λείπει σε κανένα εργασιακό περιβάλλον. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί επίσης να είναι μια ασφαλής εναλλακτική λύση σε πολλά προϊόντα απολίπανσης που περιέχουν επιβλαβείς ουσίες που εξατμίζονται. Προτιμάτε να χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με το δικό μας Glass Clean Towels PQ.