Αφαιρέστε το λίπος από την επιφάνειά σας με το δικό μας Πλαστικό απολιπαντικό

Αφαιρέστε με ασφάλεια το λίπος από τις επιφάνειες ως το πρώτο βήμα στη διαδικασία επεξεργασίας

Θα το αναγνωρίσετε! Θέλετε να βάψετε ή να κολλήσετε κάτι. Στην περίπτωση της βαφής, όπου θέλετε ένα βέλτιστο στρώμα βαφής, είναι σημαντικό να κάνετε την επιφάνεια εντελώς απαλλαγμένη από λίπη και βρωμιά. Ανεξάρτητα από το υλικό, όπως ξύλο, πέτρα, πλακάκια, πλαστικό, αλουμινόχαρτο ή μέταλλο. Χωρίς να αφαιρέσετε πρώτα το λίπος και να αφαιρέσετε τη σκόνη από την επιφάνεια, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στη συνέχεια, όπως κακή πρόσφυση, σκάσιμο, αποχρωματισμό και ξεφλούδισμα του χρώματος. Καθαρίζοντας και απολιπάνοντας πρώτα καλά την επιφάνεια, μπορείτε να απολαύσετε τη νέα στρώση για περισσότερη ώρα. Για αυτό χρησιμοποιείτε Καθαριστικό Plasto ως ιδανικό και ασφαλές απολιπαντικό.

Καθαριστικό Plasto

Ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό πλαστικών που υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία

Το Plasto Cleaner είναι ένα απολιπαντικό που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τον καθαρισμό πλαστικών που υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία. Λόγω της μοναδικής του σύνθεσης, το προϊόν διεισδύει με ασφάλεια βαθιά στους πόρους του πλαστικού. Καθαριστικό Plasto εξατμίζεται γρήγορα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Το πλαστικό μας απολιπαντικό είναι επίσης αντιστατικό και αφαιρεί υπολείμματα κόλλας, λάδι, γράσο, βρωμιά και σιλικόνη. Και είναι κατάλληλο για σχεδόν οποιοδήποτε πλαστικό.

Σε νέες καταστάσεις συνιστούμε σίγουρα αυτό το πλαστικό απολιπαντικό Plasto Cleaner

Σε νέες καταστάσεις στεγανοποίησης, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε οπωσδήποτε το Plasto Cleaner. Κατά την ανακαίνιση και/ή την αφαίρεση παλαιών υπολειμμάτων στεγανοποιητικού, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε διαφορετική επιλογή απολιπαντικού, δηλαδή Unisolve Spray.

Εφαρμογές πλαστικού απολιπαντικού Plasto Cleaner

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούμε να φανταστούμε με το ασφαλές/φιλικό απολιπαντικό μας. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε το Plasto Cleaner ως το 1ο βήμα στη διαδικασία Σύστημα στεγανοποίησης αρμών από την PremTechόταν αφορά μια νέα κατάσταση. Επίσης στην κατασκευή πισίνας ως προεπεξεργασία για στεγανωτικά ή/και κόλλες και για συγκόλληση μεμβράνης ή/και τοποθέτηση διαφόρων διεισδύσεων ή φωτισμού σε αλουμινόχαρτο. Είναι επίσης ένα τέλειο απολιπαντικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλα τα είδη υλικών που βρίσκονται σε τομείς όπως οι κατασκευές εσωτερικών χώρων, η κατασκευή περιπτέρων και η διαφημιστική βιομηχανία.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η αφαίρεση λίπους και βρωμιάς από την επιφάνειά σας με το Plastic Degreaser, ως πρώτο βήμα, θα σας δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα στη διαδικασία παρακολούθησης.