Ψάχνετε για ένα καλό, καθολικό, αλλά Delicate Skimmer; Εμπιστευτείτε το Fine Cleaner μας!

Ένα λεπτό skimmer που απολιπαίνει επιφάνειες και μέρη!

Υπάρχει πάντα η ανάγκη για ένα καλό και καθολικό προϊόν που απολιπαίνει διάφορες επιφάνειες και μέρη. Και αυτό δεν αφήνει ενοχλητική ομίχλη ή/και στρώμα. Επίσης, δεν θέλετε το προϊόν να αντιδρά πολύ επιθετικά στην επιφάνεια ή τα μέρη ή ακόμα και να τα επιτίθεται. Αυτό μπορεί να είναι μειονέκτημα για επακόλουθες εργασίες όπως κόλληση, βαφή, στεγανωτικά ή/και ψεκασμό. Τίποτα από αυτά δεν είναι επιθυμητό. Ένα άλλο ενοχλητικό χαρακτηριστικό είναι ότι τα περισσότερα προϊόντα έχουν πολύ έντονη μυρωδιά. Έχουμε την ιδανική λύση για όλα τα παραπάνω: το Delicate Skimmer μας Fine Cleaner.

Delicate Skimmer

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθαριστικό

Το Delicate skimmer ή το Fine Cleaner μας είναι επίσης πολύ κατάλληλο αν ψάχνετε για ένα προϊόν που αφαιρεί επίμονους ρύπους, όπως πίσσα, ρητίνη, πίσσα και σημάδια μαρκαδόρων κ.λπ. Όταν ψεκάζετε το προϊόν, θα δείτε ότι το προϊόν κάνει αμέσως τη δουλειά του. Το προϊόν δεν εξατμίζεται πολύ γρήγορα, καθιστώντας το πολύ οικονομικό και αποτελεσματικό στη χρήση. Αφαιρεί επίσης υπολείμματα μαρκαδόρων και φρέσκο ​​νέφος ψεκασμού κ.λπ Fine Cleaner Εξαιρετικά κατάλληλο για την αφαίρεση δύσκολων προϊόντων, όπως πάστες συναρμολόγησης (πάστες κεραμικών, αλουμινίου και χαλκού).

Απολιπαντικό ως πρώτη προεργασία

Το Delicate Skimmer είναι το ιδανικό απολιπαντικό ως πρώτη προεπεξεργασία πριν από την εφαρμογή ενός παράγοντα ασφάλισης ή υγρού παρεμβύσματος. Επιπλέον, το Fine Cleaner μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως απολιπαντικό για διάφορες εργασίες στεγανοποίησης ή/και σφράγισης, όπου θα εκτελεστούν και όπου είναι επιθυμητό να είναι ένα προϊόν που εξατμίζεται πιο γρήγορα σε σύγκριση με Σπρέι UniSolve.

Toepassingen

Όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν σε μικρότερους χώρους ή ενδεχομένως σε εσωτερικούς χώρους, είναι ένα πολύ ευχάριστο προϊόν, δεδομένης της ευχάριστης μυρωδιάς. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί φανταστικά ως απολιπαντικό για αλυσίδες, για παράδειγμα. Το Delicate Skimmer εξατμίζεται λιγότερο γρήγορα, αλλά πιο γρήγορα από τα τυπικά προϊόντα. Σε συνδυασμό με τη βούρτσα Aerosol, το Fine Cleaner μας λειτουργεί υπέροχα! Αφαιρεί επίσης παχιά στρώματα λίπους/κρούτες που εμφανίζονται μερικές φορές σε διάφορους τομείς, όπως χωματουργικές εργασίες, οδοποιία και υδραυλική μηχανική, LMB, offshore κ.λπ. Αφαιρεί επίσης λεκέδες από διάφορους τύπους υφασμάτων. Αυτό περιλαμβάνει ταπετσαρίες ή πατάκια δαπέδου σε οχήματα που μπορεί να έχουν κάποιους λεκέδες από λάδι ή/και γράσο.

Εύχρηστος

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Delicate Skimmer μας είναι η ευκολία χρήσης του. Η συσκευασία έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη δοσολογία του προϊόντος, γεγονός που αποτρέπει τη σπατάλη και εξασφαλίζει συνεπή εφαρμογή. Είτε είστε επαγγελματίας που εργάζεστε στον βιομηχανικό τομέα, είτε κάνετε μόνοι σας εργασίες συντήρησης στο σπίτι, το Fine Cleaner είναι εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό σε κάθε περίσταση.

Συμπέρασμα

Ψάχνετε για ένα καλό και γενικό απολιπαντικό και καθαριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες επιφάνειες και εξαρτήματα; Τότε μην ψάχνετε άλλο! Η λύση είναι το Delicate Skimmer μας Fine Cleaner! Με τις ευέλικτες εφαρμογές του, την ευκολία στη χρήση, τη φιλική προς το περιβάλλον σύνθεση και την ασφαλή χρήση, αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο για τους επαγγελματίες και τους επαγγελματίες που το κάνουν μόνοι τους. Μην περιμένετε άλλο και ζήστε μόνοι σας τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα του Fine Cleaner μας.