Επισκευάστε πολύ μεγάλη ή λανθασμένη γεώτρηση με το δικό μας υγρό βιδωτό στήριγμα

Θέλετε να επισκευάσετε εύκολα και αποτελεσματικά μια γεώτρηση που είναι πολύ μεγάλη ή λανθασμένη;

Μάλλον το αναγνωρίζεις. Εργάζεστε σε μια θέση εργασίας. για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ενός έργου ανακαίνισης ή βιωσιμότητας ή μόλις μετακομίσατε και αντιμετωπίζετε μια σειρά από προκλήσεις, όπως τρύπες σε τοίχους που είναι πολύ μεγάλοι ή δεν έχουν τρυπηθεί σωστά. Θέλετε να επισκευάσετε αυτές τις τρύπες. Και κατά προτίμηση με απλό και αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς πολλή ταλαιπωρία και χωρίς χρήση πολλών υλικών. Έχουμε για εσάς τη θήκη βιδών υγρού στη γκάμα μας. Διαβάστε γρήγορα.

υγρό βιδωτό στήριγμα

Το υγρό μας βιδωτό στήριγμα. Βύσμα υγρού

Ο πείρος είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την προσάρτηση ενός αντικειμένου σε ένα μη ελαστικό υλικό. Τα βύσματα τοποθετούνται συνήθως σε μια οπή που εφαρμόζει με ακρίβεια στο μη ελαστικό υλικό. Η υγρή βιδωτή βάση μας είναι ένα βύσμα υγρού γρήγορης σκλήρυνσης, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση για πολλούς τύπους εργασιών εγκατάστασης. Το προϊόν προσκολλάται σε πολλές επιφάνειες, όπως γυψοσανίδες, σκυρόδεμα (φυσική πέτρα, τούβλο από ασβέστη, κεραμικό, ξύλο και μονωτικές πλάκες). Βύσμα υγρού είναι μια εξαιρετική αντικατάσταση για πολλούς τύπους βυσμάτων. Εξοικονομεί πολύ δουλειά και χρόνο που δεν χρειάζεται να αναζητήσετε πρώτα το σωστό μέγεθος βύσματος ή τον σωστό τύπο βύσματος (υπάρχει μια σειρά τύπων και εφαρμογών)

Πολύ κατάλληλο για κούφιους χώρους σε συνδυασμό με τα μανίκια σήτας γενικής χρήσης

Είναι επίσης πολύ κατάλληλο για κοίλους χώρους. ειδικά σε συνδυασμό με την καθολική μανίκια κόσκινο. Τα μανίκια σήτας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Άρα το απόλυτο προϊόν για χρήση ως πολυλειτουργικό βύσμα και για επισκευή οπών που είναι πολύ μεγάλες ή λανθασμένα τρυπημένες.

Πολυουρεθάνη δύο συστατικών

Βύσμα υγρού, η υγρή βιδωτή βάση μας, είναι μια πολυουρεθάνη δύο συστατικών. Αυτό σημαίνει ότι αποτελείται από ένα συστατικό Α και ένα συστατικό Β, το συστατικό Α είναι βάση πολυουρεθάνης και το συστατικό Β είναι το σκληρυντικό. Μετά τη σκλήρυνση, το προϊόν είναι ανθεκτικό στην υγρασία και σε πολλούς τύπους διαλυτών και χημικών ουσιών, έχει πολύ καλή σταθερότητα και έχει εξαιρετικές ιδιότητες πλήρωσης κενών.

Ιδιότητες της υγρής βιδωτής βάσης μας

Μετά την εφαρμογή το Βύσμα υγρού μπορεί να τρίψει γρήγορα, να επεξεργαστεί και να βαφτεί. Προσκολλάται λόγω της αναβράζουσας ιδιότητάς του. Αν φανταστείτε ότι ο χρόνος στεγνώματος είναι μόνο 5 λεπτά και ο ανοιχτός χρόνος είναι 40 δευτερόλεπτα, τότε η δουλειά γίνεται σε χρόνο μηδέν. Το προϊόν έχει επίσης αντοχή εφελκυσμού 35Mpa (350kg cm2). Επιπλέον, το προϊόν δεν περιέχει VOC. Το VOC είναι η αγγλική συντομογραφία του Πτητικές οργανικές ενώσεις, ο ολλανδικός όρος είναι VOS Πτητικές οργανικές ενώσεις. Στις μέρες μας αυτό είναι ένα ουσιαστικό θέμα σε έργα ανακαίνισης και βιωσιμότητας, όπου, εκτός από το περιβάλλον, κεντρική θέση είναι και η ανθρώπινη υγεία.

Μετά τη χρήση του Βύσμα υγρού σας συμβουλεύουμε να κόψετε τυχόν υπερβολικό προϊόν. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά με ένα κοπτικό μαχαίρι· μετά από μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είναι συνετό να το αφαιρέσετε μηχανικά, για παράδειγμα χρησιμοποιώντας ένα πολυεργαλείο με λεπίδα πριονιού.

Συμπέρασμα

 Εάν θέλετε να επισκευάσετε τρύπες που είναι πολύ μεγάλες ή δεν έχουν ανοίξει σωστά εύκολα και αποτελεσματικά, μπορείτε να το κάνετε με Βύσμα υγρού.