Σύστημα στεγανοποίησης αρμών

Οι χώροι υγιεινής όπως τα μπάνια και οι τουαλέτες είναι σημαντικοί χώροι σε ένα σπίτι για πολλούς ανθρώπους. Συνήθως διατίθεται ένας σημαντικός προϋπολογισμός για την επίπλωση αυτών των χώρων πλήρως σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Αλλά αυτό ισχύει στην πραγματικότητα για χώρους υγιεινής σε όλα τα κτίρια. Απλά πρέπει να είναι καλά οργανωμένο και να φαίνεται ωραίο.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τη στεγανοποίηση αρμών σε αυτούς τους χώρους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από μια διαρροή σε ένα μπάνιο ή ένα μουχλιασμένο σφραγιστικό. Ο πελάτης αναμφίβολα θα επικοινωνήσει μαζί σας εάν προκύψει οποιαδήποτε περίπτωση. Αυτοί οι κίνδυνοι μπορούν να περιοριστούν στο ελάχιστο με το Σύστημα Στεγανοποίησης Κοινής Λειτουργίας. Η εφαρμογή πρέπει φυσικά να εκτελείται σωστά ανά πάσα στιγμή και όταν χρησιμοποιείται, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση. Αλλά με τα προϊόντα PremTech από αυτό το σύστημα χρησιμοποιείτε την καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα.

ΒΗΜΑ 1 ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣ

Έχουμε αναπτύξει το DrainSeal για να τελειώνει σωστά και με ασφάλεια μια αποχέτευση/αποχέτευση ντους. Το DrainSeal είναι ένα εποξειδικό 2-K με ευελιξία όχι μικρότερη από 135%.

Επιπλέον, το DrainSeal έχει χαμηλές εκπομπές και το προϊόν έχει πολύ μεγάλο ανοιχτό χρόνο επεξεργασίας 8 λεπτών. Αυτό το καθιστά συγκρίσιμο με το PremSeal μας όσον αφορά την επεξεργασία.

Κάντε την επιφάνειά σας καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από λίπη. Ολοκληρώστε την αποχέτευση/αποχέτευση ντους με το Mixer-Gun HV. Κόψτε με ταινία τα σημεία όπου δεν θέλετε να εφαρμόσετε το DrainSeal με την ταινία Masking Gold. Μετά από 30 λεπτά η άρθρωση μπορεί να φορτωθεί ξανά.

ΒΗΜΑ 2 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Η βάση είναι το πιο σημαντικό μέρος για ένα καλό τελικό αποτέλεσμα σχεδόν σε κάθε διαδικασία. Αυτό δεν είναι διαφορετικό για το ''Σύστημα Στεγανοποίησης Αρμών''.

Πριν από τη σφράγιση, το υπόστρωμα πρέπει να είναι καθαρό, στεγνό και απαλλαγμένο από λίπη. Αυτό ισχύει για υπάρχουσες και νέες καταστάσεις. Σε υπάρχουσες καταστάσεις, μερικές φορές πρέπει επίσης να αφαιρεθούν παλιά υπολείμματα στεγανοποιητικού και κόλλας. Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό με τον σωστό τρόπο, έχουμε αναπτύξει το UniSolve Spray. Αυτό το προϊόν αφαιρεί παλιά υπολείμματα στεγανοποιητικού και κόλλας και επίσης απολιπαίνει την επιφάνειά σας. Αυτό σημαίνει 2 εφαρμογές με 1 προϊόν.

ΒΗΜΑ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ

Αφού εξατμιστεί το UniSolve Spray/Plasto Cleaner, μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε το PremSeal.

Το προϊόν έχει επιμήκυνση έως θραύση όχι μικρότερη από 560%, έτσι ώστε να μπορεί να απορροφά τέλεια τα διάφορα αποτελέσματα του υποστρώματος. Επιπλέον, το PremSeal είναι πολύ ευχάριστο και εύκολο στην επεξεργασία λόγω της καλής του σταθερότητας και το προϊόν έχει υψηλή χημική αντοχή. Το PremSeal διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Για να επεξεργαστείτε το PremSeal όσο το δυνατόν βέλτιστα, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε το όπλο Sealer. Η μοναδική μετάδοση αυτού του πιστολιού καλαφατίσματος εξασφαλίζει απλή και πολύ ακριβή επεξεργασία του καλαφατίσματος.

ΒΗΜΑ 4 ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ

Μετά την εφαρμογή του PremSeal, το σφραγιστικό θα πρέπει να ψεκαστεί με το Seal Finisher μας.

Το Seal Finisher είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο υγρό, το οποίο, σε αντίθεση με άλλους τύπους υγρών, δεν περιέχει, μεταξύ άλλων, διαλύτες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το στεγανωτικό σας. Αφού εφαρμόσετε αυτό το υγρό απόξεσης, μπορείτε να ολοκληρώσετε ολόκληρο το πράγμα με τις σπάτουλες μέτρησης. Αυτές οι σπάτουλες Afmes έχουν 16 διαφορετικές επιλογές, ώστε να έχετε την τέλεια σπάτουλα στη διάθεσή σας για κάθε γωνία και σε κάθε περίπτωση.
Σημείωση: όταν χρησιμοποιείτε το Seal Finisher σε φυσική πέτρα, θα πρέπει πάντα να ξεπλένετε το σύνολο με άφθονο νερό για να αποφύγετε τον αποχρωματισμό της επιφάνειας.

ΒΗΜΑ 5 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Όταν επιτευχθεί η πλήρης στεγανοποίηση, σας συμβουλεύουμε να καθαρίσετε τα εργαλεία και το υπόστρωμα που υπέστησαν απροσδόκητη ζημιά
παραποιημένα, μπορούν να καθαριστούν με τα μαντηλάκια Power & Care.

Τα μαντηλάκια Power & Care είναι εύχρηστα μαντηλάκια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καθαρίζουν τα εργαλεία, τις επιφάνειες και τα χέρια σας. Αυτά τα πανιά πολυπροπυλενίου με χαμηλό χνούδι είναι εμπλουτισμένα με Aloe Vera και παραμένουν υγρά για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη χρήση. Προσέξτε να μην καθαρίσετε το πρόσωπό σας με αυτά τα μαντηλάκια. Η καθαριστική δύναμη αυτών των μαντηλιών λειτουργεί εξαιρετικά στα χέρια σας, αλλά είναι πολύ ισχυρά για το πρόσωπό σας.