Το περιποιητικό σαπούνι γκαράζ μας
καθαρίζει τα βρώμικα χέρια σας

Μάλλον το αναγνωρίζεις; Αφού δουλέψετε στο εργαστήριό σας, στο γκαράζ, στο τυπογραφείο ή σε κάποιο σημείο της τοποθεσίας σας (για παράδειγμα ζωγράφοι), τα χέρια σας είναι βρώμικα. Τα χέρια σας είναι βρώμικα λόγω της χρήσης λίπους, γράσου, λαδιού και καυσίμων κ.λπ. Δυστυχώς, το κανονικό σαπούνι δεν επαρκεί. Θέλετε να καθαρίσετε καλά τα χέρια σας με μία κίνηση με το καλύτερο σαπούνι συνεργείου. Εφόσον πλένετε τα χέρια σας πολλές φορές την ημέρα, θέλετε φυσικά το σαπούνι να είναι πολύ φιλικό προς το δέρμα, εκτός από το να έχει ισχυρό αποτέλεσμα. Αυτό που χρειάζεστε τότε είναι το Εφαρμόστε το σαπούνι NF.

απλώνω σαπούνι nf

Το σαπούνι του εργαστηρίου μας. το Apply Soap NF είναι φιλικό προς το περιβάλλον

Ένα ισχυρό σαπούνι καθαρισμού συχνά υποτιμάται στο χώρο εργασίας. Ενώ η χρήση του εξακολουθεί να γίνεται πολλές φορές την ημέρα στο εργαστήριό σας. ο Εφαρμόστε το σαπούνι NF είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον. Το σαπούνι εργαστηρίου είναι χωρίς διαλύτες και δεν περιέχει κόκκους άμμου ή πλαστικού ως τρίψιμο, αλλά αλεσμένα κουκούτσια ελιάς. Αυτό θα αποτρέψει την απόφραξη της αποχέτευσης. Το σαπούνι εργαστηρίου είναι επίσης οικονομικό στη χρήση και έχει ένα μοναδικό φρέσκο ​​άρωμα, το οποίο όλοι βιώνουν ως ευχάριστο.

Χρήση του σαπουνιού του εργαστηρίου μας

Το σαπούνι του εργαστηρίου μας, γνωστό και στην καθομιλουμένη ως σαπούνι γκαράζ, είναι ευχάριστο στη χρήση. Πάρτε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού στο χέρι σας. Για καλό καθάρισμα, συνιστούμε να προσθέσετε λίγο χλιαρό νερό. Δημιουργείται αφρός, που δίνει στα χέρια μια απαλή αίσθηση. Στη συνέχεια τρίψτε καλά τα χέρια σας. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τα χέρια σας με χλιαρό νερό.

Μπορείτε να κρεμάσετε το σαπούνι εργαστηρίου οπουδήποτε στο εργαστήριό σας.

Εκτός από το Εφαρμόστε το σαπούνι NF μπορείτε επίσης να παραγγείλετε τα σχετικά είδη, όπως η αντλία και η θήκη αντλίας. Αυτά τα είδη μπορούν να παραγγελθούν ξεχωριστά. Η θήκη σαπουνιού γκαράζ είναι εύκολο να στερεωθεί σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση στο εργαστήριό σας. Η βάση παρέχεται με βίδες και βύσματαΘα προτιμούσατε να πάρετε το σαπούνι μαζί σας στην τοποθεσία; Τότε είναι επίσης δυνατό! Η αντλία έχει στιβαρή λαβή και επομένως είναι εύκολη στη μεταφορά.

Συμπέρασμα

Αυτό το σαπούνι εργαστηρίου δεν πρέπει να λείπει σε κανένα συνεργείο, το καλά καθαριστικό και περιποιητικό μας Apply Soap NF.