Το σπρέι ανιχνευτή διαρροών μας "Leak Tracer" θα βρει
διαρροές αερίου ή αέρα

Έχετε διαρροή αερίου ή διαρροής αέρα ή θέλετε να ελέγξετε το χώρο επισκευής;

Μάλλον το αναγνωρίζεις; Ένα μηχάνημα ή μια συσκευή ξαφνικά δεν λειτουργεί πλέον ή δεν λειτουργεί πλέον σωστά. Ή κατά τον περιοδικό έλεγχο, παρατηρείτε ότι πρέπει να υπάρχει διαρροή κάπου σε έναν από τους σωλήνες που οδηγεί στην τροφοδοσία του μηχανήματος ή της συσκευής. Πού ακριβώς βρίσκεται όμως η διαρροή;

 

 

Ιχνηλάτης διαρροών

Η ανίχνευση διαρροής αερίου ή αέρα δεν είναι δύσκολη

Η ανίχνευση διαρροής δεν είναι δύσκολη δουλειά. Μπορείτε να εντοπίσετε/βρείτε/εντοπίσετε τη διαρροή αερίου ή αέρα μόνοι σας με το δικό μας Ιχνηλάτης διαρροών. Είναι ένα εύχρηστο κουτί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο σωλήνων, εύκαμπτων σωλήνων, εξαρτημάτων, συμπιεστών, κλιματιστικών, δοχείων πίεσης, συστημάτων με εύφλεκτα αέρια, συνδέσεις φλάντζας, ραφές συγκόλλησης, βιδωτές συνδέσεις, σωληνώσεις, ελαστικά αυτοκινήτου κ.λπ.

Γρήγορη ανίχνευση διαρροής αερίου ή αέρα με το Leak Tracer

Με το τελευταίο μας προϊόν Ιχνηλάτης διαρροών μπορείτε να βρείτε γρήγορα τη διαρροή αερίου ή αέρα. Κρατάτε το σπρέι κοντά στους σωλήνες που θέλετε να ελέγξετε. Ψεκάζετε από απόσταση 10 cm σε όλο το σωλήνα. Το προϊόν έχει ωραίο αφριστικό αποτέλεσμα. Μόλις εντοπιστεί η διαρροή, θα εμφανιστεί ορατός σταθερός σχηματισμός φυσαλίδων.

Το μη διαβρωτικό σπρέι ανιχνευτή διαρροών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του χώρου επισκευής

De Ιχνηλάτης διαρροών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει στη συνέχεια ένα σημείο επισκευής σε σωλήνα αερίου ή αέρα. Μετά την επισκευή, ψεκάστε πάνω από την επισκευασμένη περιοχή. Εάν δεν σχηματιστούν φυσαλίδες, η επισκευή έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και η περιοχή έχει επισκευαστεί σωστά. Το μηχάνημά σας επέστρεψε στο κανονικό.

Συμπέρασμα

Θέλετε να εντοπίσετε/βρίσκετε γρήγορα και εύκολα μια διαρροή αερίου ή διαρροή αέρα στους σωλήνες σας ή θέλετε να ελέγξετε την περιοχή μετά από μια επισκευή; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον εύχρηστο και εύχρηστο Tracer μας.