Πολυλειτουργικό καθαριστικό εσωτερικού χώρου με αφρό

πολυλειτουργικό καθαριστικό εσωτερικού χώρου

Ψάχνετε επίσης για ένα πολυλειτουργικό καθαριστικό εσωτερικού χώρου;

Θεωρείτε επίσης ενοχλητικό να πρέπει να χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα καθαρισμού για να καθαρίσετε το εσωτερικό σας; Θα θέλατε επίσης ένα πολυλειτουργικό καθαριστικό εσωτερικού χώρου; Διαθέτουμε το πολυλειτουργικό μας καθαριστικό εσωτερικών χώρων ΜΕ αφρό στη γκάμα μας. Διαβάστε γρήγορα.

Το πολυλειτουργικό μας καθαριστικό εσωτερικού χώρου: Foam Clean Plus

Το πολυλειτουργικό μας καθαριστικό εσωτερικού χώρου είναι ένα πολύ ισχυρό καθαριστικό αφρού, χάρη στην ειδική του σύνθεση. Λόγω του πολύ σταθερού αφρού του, επιτρέπει ακόμη και καθαρισμό χωρίς προβλήματα σε κάθετες επιφάνειες, όπως headliners και παρόμοια. Το προϊόν είναι ιδανικό για τον καθαρισμό ταπετσαριών, υφασμάτων, ταμπλό και άλλων πλαστικών εξαρτημάτων. Εκτός από τις φανταστικές καθαριστικές του ιδιότητες, αφήνει επίσης ένα πολύ ευχάριστο άρωμα, το οποίο ανεβάζει την πλήρη εμπειρία καθαρισμού σε υψηλότερο επίπεδο.

Ένα εύχρηστο δοχείο ψεκασμού με σταθερό αφρό

De Foam Clean Plus είναι εύκολο στη χρήση και διατίθεται σε εύχρηστη συσκευασία αεροζόλ των 500 ml. Ψεκάζετε το προϊόν στην ταπετσαρία ή στο πλαστικό μέρος και μετά σχηματίζει σταθερό αφρό με μεγάλο χρόνο έκθεσης. Αυτό επιτρέπει την αποτελεσματική απομάκρυνση της μόλυνσης. Στη συνέχεια αφαιρούμε τον υπόλοιπο αφρό με το δικό μας UniWipes LV of Καθαρίστεg Towels PQ, με αποτέλεσμα καθαρή ταπετσαρία με υπέροχο φρέσκο ​​άρωμα. Αυτό οδηγεί την πλήρη εμπειρία καθαρισμού σε υψηλότερο επίπεδο. Σας συμβουλεύουμε πάντα να δοκιμάζετε πρώτα το προϊόν σε μια δυσδιάκριτη περιοχή.

Άλλες εφαρμογές, όπως ο καθαρισμός της μόλυνσης από φως σε τοίχους και/ή οροφές

Foam Clean Plus μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της ελαφριάς μόλυνσης σε τοίχους και/ή οροφές, χάρη στην ιδιότητά του να μην στάζει. Το προϊόν είναι επίσης ιδανικό για χρήση σε εσωτερικές κατασκευές, εγκατάσταση κουζίνας και καθαρισμό λείων επιφανειών. Συνιστούμε το Glass Clean Plus για καθαρισμό γυαλιού χωρίς ραβδώσεις.

Συμπέρασμα

Αυτό το ευέλικτο πολυλειτουργικό καθαριστικό εσωτερικού χώρου, το Foam Clean Plus, είναι απαραίτητο σε κάθε κλάδο! Με την ισχυρή φόρμουλα αφρού και τις ποικίλες εφαρμογές του, το προϊόν παρέχει μια αποτελεσματική και βολική λύση για όλες τις ανάγκες καθαρισμού σας.