Συνάντησε τον ονζέ Spack Recovery Spray μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επισκευάσετε διάφορες κατασκευές από γύψο και γύψο

Έχετε χαλασμένο σοβατισμένο τοίχο ή τοίχο με γύψο;

Μάλλον το αναγνωρίζεις; Κατά τη διάρκεια του έργου ανακαίνισής σας συναντάτε έναν κατεστραμμένο σοβατισμένο τοίχο, έναν τοίχο με γύψο (σοβά) ή μια οροφή με δομή. Ή υπάρχουν μικρές τρύπες και/ή ρωγμές στον τοίχο. Θέλετε να επιδιορθώσετε αυτές τις ζημιές με τέτοιο τρόπο ώστε η ζημιά να μην είναι πλέον ορατή. Με τα περισσότερα προϊόντα αυτό δεν θα παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς είναι μια ολισθηρή δομή. Μετά από όλα, θέλετε να διατηρήσετε τη δομή στον τοίχο ή την οροφή. Γνωρίστε το τελευταίο μας προϊόν σε αυτόν τον τομέα: το Spack Recovery Spray. μας Επισκευή Spack.

Επισκευή Spack

Spack Recovery Spray. "Επισκευή σακουλών"; η λύση για την αόρατη αποκατάσταση της ζημιάς

Επισκευή Spack είναι μια επαγγελματική μοναδική διασπορά συνθετικής ρητίνης PU, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επισκευές και συνδέσεις με γυψοσανίδες και σοβατισμένους τοίχους. Αυτό επιδιορθώνει τη ζημιά και διατηρεί τη δομή του τοίχου ή της οροφής. Το προϊόν προσφέρει ευελιξία στη δομή από λεπτό έως χοντρό, προσαρμόζοντας το πάχος του στρώματος και την απόσταση ψεκασμού. Είναι επίσης ιδανικό για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε μια γρατσουνιά ή ατέλεια σε νέα κατασκευή που μπορεί να έχει παραβλεφθεί, όπου θα ήταν πολύ ακριβό να προσλάβετε μια εξειδικευμένη εταιρεία για αυτό. Μπορείτε εύκολα να παρέχετε οροφές ή τοίχους χωρίς δομή με λεπτότερη ή πιο τραχιά δομή. Επιπλέον, το προϊόν είναι επίσης πολύ κατάλληλο για την επιδιόρθωση δυσχρωμιών που έχουν εμφανιστεί σε λευκή ανάγλυφη βαφή ή σακίδιο.

Ιδιότητες

Το Spack Repair Spray ή το Spack Repair προσκολλάται σε κοινές επιφάνειες κατασκευής. Είναι ιδανικό για το γρήγορο και επαγγελματικό φινίρισμα (αερισμένου) σκυροδέματος, τούβλου από άμμο, σοβά, στόκο και ξύλο κ.λπ. Οι ζημιές σε υπάρχουσες κατασκευές γύψου μπορούν να επισκευαστούν χωρίς κόπο, χάρη στο σύντομο χρόνο στεγνώματος του Spack Repair (στεγνό σε σκόνη μετά από περίπου 30 λεπτά). Μπορεί να βαφτεί μετά από περίπου 60 λεπτά (ανάλογα με τον αριθμό των στρώσεων). Η βάση του προϊόντος είναι μια διασπορά με βάση το νερό με πρόσθετα συνθετικής ρητίνης. Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα χρησιμοποιώντας ένα δοχείο ψεκασμού, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για επαγγελματίες τεχνίτες όσο και για λάτρεις του φαρμάκου.

Εφαρμογές και χρήσεις

Το Spack Repair είναι ιδανικό για διάφορες εφαρμογές τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικά κτίρια. Είτε πρόκειται για επισκευή μικρών ζημιών στο σαλόνι, διακόσμηση οροφής σε χώρους γραφείων ή ενημέρωση τοίχων σε καταστήματα, η Spack Repair προσφέρει μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση. Το προϊόν είναι επίσης πολύ κατάλληλο για χρήση σε χώρους με υψηλή υγρασία, όπως μπάνια και κουζίνες, χάρη στην εξαιρετική πρόσφυση και αντοχή του.

Συμπέρασμα

Θα θέλατε να επιδιορθώσετε επαγγελματικά μικρές ζημιές ή αποχρωματισμούς σε νέους ή πρόσφατα ανακαινισμένους σοβατισμένους τοίχους ή οροφές σε μια στιγμή και αόρατα; Ψάχνετε επίσης για ένα προϊόν που να είναι οικονομικό και αποδοτικό στη χρήση; Τότε το δικό μας Επισκευή Spack το προϊόν χωρίς το οποίο δεν μπορείς να ζήσεις. Η Spack Repair προσφέρει μια υψηλής ποιότητας, ανθεκτική λύση για την αόρατη αποκατάσταση ζημιών, κάνοντας τους τοίχους και τις οροφές σας να φαίνονται ξανά σαν καινούργιοι.