Ισχυρό καθαριστικό αφρού
καθαρίζει σχεδόν όλες τις επιφάνειες

Πολυλειτουργικές εφαρμογές

Μάλλον το αναγνωρίζεις; Πρέπει να καθαρίζετε εσωτερικά και εξωτερικά διάφορα τζάμια και πλεξιγκλάς (τροχόσπιτα και τροχόσπιτα, φορτηγά, οχήματα καθαρισμού κ.λπ.). Θέλετε επίσης να καθαρίσετε τα υφάσματα, για παράδειγμα, τροχόσπιτων και τροχόσπιτων ή τις ταπετσαρίες του στόλου σας. Τέλος, το ταμπλό, τα πλαστικά σκαλοπάτια και άλλα πλαστικά μέρη των μηχανημάτων και των εργαλείων σας απαιτούν επίσης τακτικό καθαρισμό.

αφρός καθαριστής αφρού για όλες τις χρήσεις

Ένα καθαριστικό για όλους

Έχετε πολλά διαφορετικά είδη προϊόντων καθαρισμού στο ράφι. Αλλά στην πραγματικότητα προτιμάτε να έχετε ένα καθαριστικό στο εργαστήριό σας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες. Στη συνέχεια, επιλέξτε το ισχυρό μας καθαριστικό αφρού, το Καθαριστικό αφρού για όλες τις χρήσεις 600 ml.

Ισχυρός καθαρισμός

Από εδώ και πέρα ​​χρειάζεστε μόνο ένα προϊόν για να καθαρίσετε διάφορους τύπους λεκέδων. Αυτά μπορεί να είναι λεκέδες νικοτίνης, λίπους και βρωμιάς σε διάφορες επιφάνειες όπως πλεξιγκλάς, πλαστικά παράθυρα σε τροχόσπιτα και πλαστικά, όπως θόλοι τροχών φορτηγών. Το καθαριστικό αφρού για όλες τις χρήσεις Τα 600 ml είναι ένα ισχυρό καθαριστικό αφρού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα υφάσματα και υλικά ταπετσαρίας, όπως πλαστικό, δέρμα, ουρανό, μοκέτα κλπ. Καθαρίζει επίσης το γυαλί χωρίς ραβδώσεις.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Το καθαριστικό αφρού είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον επειδή δεν περιέχει σιλικόνη. Η βάση είναι το νερό, οι διαλύτες και οι επιφανειοδραστικές ουσίες. Αφήνει επίσης ένα απίστευτα φρέσκο ​​άρωμα εσπεριδοειδών, το οποίο όλοι βιώνουν ως ευχάριστο.

Εύκολο στη χρήση

Το καθαριστικό αφρού είναι εύκολο στη χρήση. Κρατήστε το δοχείο περίπου 20 cm μακριά από το αντικείμενο ή τις επιφάνειες που θέλετε να καθαρίσετε. Δημιουργείται ένα λευκό στρώμα αφρού, το οποίο αφήνετε να δράσει για λίγα δευτερόλεπτα. Όπου βρίσκεται η βρωμιά, ο αφρός θα λειτουργήσει. Εδώ δημιουργούνται οι λεγόμενες φυσαλίδες. Μετά από αυτό, στεγνώστε την περιοχή με το δικό μας Πετσέτες καθαρισμού PQ (το κόκκινο). Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής στον τομέα της κινητικότητας

Το All Purpose Foam Cleaner 600 ml μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς, αλλά σίγουρα και στον τομέα της κινητικότητας. Σκεφτείτε τον τομέα των τροχόσπιτων και των τροχόσπιτων, των φορτηγών και των αυτοκινήτων. Θα θέλατε να μπορείτε να καθαρίζετε τόσο το εσωτερικό όσο και εν μέρει το εξωτερικό εύκολα και γρήγορα.

Συμπέρασμα

Θα εκπλαγείτε από τις πολλές εφαρμογές και την ευκολία μας Καθαριστικό αφρού για όλες τις χρήσεις 600 ml. Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να λείπει από το εργαστήριό σας. Παρέχει μια λύση all-in-one για ένα ευρύ φάσμα αναγκών καθαρισμού. Επιλέξτε ευκολία, αποτελεσματικότητα και λαμπερό αποτέλεσμα με το ισχυρό αφρό καθαριστικό μας.