Κιτ υψηλής πρόσφυσης για πολύ δυνατό
πρώτη προσκόλληση

High Tack Kit: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το PremTack

Ως επαγγελματίας που εργάζεστε στον κόσμο των συγκολλητικών και στεγανωτικών για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναμφίβολα έχετε ακούσει για το 'high tack'. Τι ακριβώς σημαίνει όμως αυτός ο όρος και γιατί είναι τόσο σημαντικός σε ορισμένες εφαρμογές; Σε αυτό το άρθρο προσπαθούμε να σας εξηγήσουμε τι είναι το κιτ υψηλής πρόσφυσης και να παρουσιάσουμε ένα κορυφαίο προϊόν σε αυτήν την κατηγορία: το PremTack μας.

κιτ υψηλής πρόσφυσης

Τι είναι το PremTack;

De PremTack είναι ένα κιτ υψηλής αντοχής με εξαιρετική απόδοση. Όπως συζητήθηκε προηγουμένως, το 'high tack' αναφέρεται σε μια πολύ κολλώδη συνέπεια και το PremTack υπερέχει σε αυτό. Αυτό το προϊόν διακρίνεται για την εντυπωσιακή επιμήκυνσή του έως το σπάσιμο της τάξης του 330% και την αντοχή της κόλλας 2,20 N/mm². Αυτές οι τεχνικές ιδιότητες υποδεικνύουν τόσο ευκαμψία όσο και εξαιρετική συγκολλητική αντοχή.

Γιατί να επιλέξετε το High Tack Kit από την PremTech;

  • Άμεση πρόσφυση: Χάρη στις ιδιότητες υψηλής πρόσφυσης PremTack άμεση και ισχυρή σύνδεση με διάφορες επιφάνειες.
  • Ευελιξία: Το προϊόν προσκολλάται στα περισσότερα μέταλλα, γυαλί, ξύλο, κεραμικά και πολλά πλαστικά.
  • Εξαιρετικές ιδιότητες: Με επιμήκυνση έως θραύση 330% και αντοχή κόλλας 2,20 N/mm², το PremTack εγγυάται ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα.
  • Ανθεκτικότητα: ανθεκτική σε εξωτερικούς παράγοντες όπως η θερμοκρασία, η υγρασία και η υπεριώδης ακτινοβολία.

Η χρήση του PremTack δεν διαφέρει πολύ από άλλα κιτ υψηλής αντοχής, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες συστάσεις. Πρώτον, η επιφανειακή επεξεργασία είναι σημαντική. Βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες είναι καθαρές, στεγνές και χωρίς λίπη για βέλτιστη πρόσφυση. Η εφαρμογή γίνεται καλύτερα με το Bonding Gun.

Εξασφαλίστε ομοιόμορφη κατανομή του στεγανοποιητικού. Χρησιμοποιείτε πάντα αυτό που παρέχεται ακροφύσιο πυραμίδας, γνωστό και ως ακροφύσιο V. Τοποθετήστε αυτό το ακροφύσιο κάθετα στην επιφάνεια, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια μικρή πυραμίδα όταν εφαρμόζεται το αυλάκι. Αυτή η μορφή εφαρμογής διασφαλίζει ότι υπάρχει πάντα ένα ελάχιστο στρώμα κόλλας (μετά το πάτημα) 2 έως 3 mm και διασφαλίζει ότι δεν δημιουργούνται εγκλείσματα αέρα. Πιέστε καλά τα υλικά μεταξύ τους. Οι ιδιότητες του PremTack ενδέχεται να σας δώσουν λίγο χρόνο για επανατοποθέτηση για τέλεια ευθυγράμμιση. Αφήστε την ένωση αρκετό χρόνο για να σκληρύνει σύμφωνα με τις συστάσεις.

Συμπέρασμα

Το PremTack είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν στον κόσμο των κιτ υψηλής πρόσφυσης, που προσφέρει άμεση πρόσφυση, ανθεκτικότητα και εξαιρετικές τεχνικές προδιαγραφές. Σε συνδυασμό με το Bonding Gun, εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα εφαρμογής για μια ποικιλία έργων.