Η κάλυψη διαφόρων επιφανειών γίνεται παιδικό παιχνίδι μαζί μας εκτεταμένη γκάμα πολυλειτουργικής κολλητικής ταινίας

1. Κάλυψη ευαίσθητων επιφανειών

Το αναγνωρίζεις. Θέλετε να καλύψετε μια συγκεκριμένη επιφάνεια, για παράδειγμα ταπετσαρία. Όπως γνωρίζετε, η ταπετσαρία είναι μια πολύ ευαίσθητη επιφάνεια που καταστρέφεται εύκολα. Η ταινία κάλυψης σπιτιού-κήπου-κουζίνας δεν είναι κατάλληλη για αυτό. Συχνά προκύπτουν προβλήματα, ειδικά όταν προσπαθείτε να αφαιρέσετε αυτές τις ταινίες. Αυτό προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στην ταπετσαρία ή σε άλλες επιφάνειες.

πολυλειτουργική κολλητική ταινία

Γνωρίστε μας Ταινία κάλυψης Μωβ PQ. Έχουμε στην γκάμα μας μια πολυλειτουργική κολλητική ταινία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ευαίσθητη επιφάνεια, όπως ταπετσαρία. Συνιστούμε επίσης το δικό μας σε φρεσκοβαμμένες ή/και βαμμένες επιφάνειες Ταινία κάλυψης Μωβ PQ.

Αυτή η ταινία κάλυψης είναι κορυφαίας ποιότητας, χαμηλής κολλητικής ταινίας, κατασκευασμένη από λεπτό χαρτί washi και ακρυλικά ευαίσθητα στην πίεση. Έχει χαμηλή αρχική συγκολλητική δύναμη και δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας όταν αφαιρεθεί. Έτσι μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και με ασφάλεια. Και παρόλο που αφαιρείται εύκολα, αυτή η ταινία δίνει ένα πολύ ομαλό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των εργασιών βαφής και με τη σωστή εφαρμογή (χρησιμοποιώντας ρολό ταινίας), κανένα χρώμα δεν θα σέρνεται πίσω από την ταινία.

De Ταινία κάλυψης Μωβ PQ διατίθεται σε διάφορα μεγέθη.

2. Κάλυψη ανώμαλων επιφανειών

Είμαι σίγουρος ότι αναγνωρίζετε και αυτό το σενάριο; Θέλετε να καλύψετε μια επιφάνεια που έχει ατέλειες. Αυτό γίνεται δύσκολο με την ταινία κάλυψης για το σπίτι και τον κήπο. Δεν κολλάει καλά λόγω της ανομοιομορφίας και δημιουργούνται μικρά κενά μεταξύ της ταινίας και της επιφάνειας. Αυτό προκαλεί διαρροή χρώματος στην επιφάνεια.

Έχουμε στην γκάμα μας μια πολυλειτουργική κολλητική ταινία που αποτρέπει τις διαρροές. Αυτό είναι το Κολλητική ταινία Πράσινη. Η σχετικά παχιά ταινία κάλυψης απορροφά τέλεια τις ατέλειες, καθιστώντας αυτήν την ταινία κατάλληλη για πολλούς τύπους εφαρμογών. Είναι επίσης μια φανταστική ταινία για την κόλληση του γύψου χαλιού στα δάπεδα, για παράδειγμα. είναι πολύ ισχυρό και όμως μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά αυτό το προϊόν είναι επίσης τέλειο για χρήση σε επιφάνεια όπως η φυσική πέτρα.

Μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή είναι ότι η ταινία είναι επίσης εξαιρετικά κατάλληλη για δέσιμο αντικειμένων (σκεφτείτε πηχάκια, σοβατεπί, χαλύβδινες ταινίες κ.λπ.) και ότι μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα μετά χωρίς υπολείμματα κόλλας. Η κολλητική ταινία είναι ένα πρόβλημα.

De Κολλητική ταινία Πράσινη κατασκευάζεται με βάση το κρεπ χαρτί και τις ρητίνες, είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία για έως και 3 εβδομάδες και έχει ευελιξία 10%, καθιστώντας την ταινία εύκολη στην τοποθέτηση.

De Κολλητική ταινία Πράσινη διατίθεται σε διάφορα μεγέθη.

3. Πολύ σφιχτή κάλυψη επιφανειών ή/και βαμμένων άκρων

Το τελευταίο σενάριο μάλλον δεν σας είναι άγνωστο. Θέλετε να καλύψετε την επιφάνειά σας και/ή να βάψετε τις άκρες σφιχτά. Αυτό επίσης συχνά δεν δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα με μια ταινία κάλυψης σπιτιού-κήπου-κουζίνας. Η ταινία σκίζεται, οπότε δεν υπάρχουν καθαρές γραμμές. Αυτή η ταινία μπορεί επίσης να παραμείνει στη θέση της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να αφήνει υπολείμματα κόλλας, ακόμη και για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους. ποια ταινία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε αυτήν την περίπτωση;

Φυσικά, έχουμε επίσης την απάντηση σε αυτή την ερώτηση και ένα κατάλληλο προϊόν για εσάς στη γκάμα μας. Μια πολυλειτουργική κολλητική ταινία, η Ταινία κάλυψης Gold PQ. Λόγω της ειδικής σύνθεσης αυτής της ταινίας, το προϊόν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο σκίσιμο τόσο στο άκρο όσο και στα πλαϊνά. Αυτό ακριβώς ψάχνεις!

Η πολυλειτουργική κολλητική ταινία είναι μια κορυφαίας ποιότητας ταινία κάλυψης κατασκευασμένη από λεπτό χαρτί washi και ακρυλικά ευαίσθητα στην πίεση.

De Ταινία κάλυψης Gold PQ διατίθεται σε διάφορα μεγέθη.

Παρασκευή

Φυσικά, πριν χρησιμοποιήσετε τις Μασκοταινίες μας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι σχολαστικά καθαρή και απαλλαγμένη από λίπη. Για αυτό χρησιμοποιείτε το δικό μας Σπρέι UniSolve of Καθαριστικό Plasto.

Αφού εφαρμόσετε τη σωστή ταινία κάλυψης, πιέστε την σταθερά για να ενεργοποιήσετε το ευαίσθητο στην πίεση στρώμα. Οι ταινίες κάλυψης δεν είναι κατάλληλες για υγρές ή υγρές επιφάνειες.

Συμπέρασμα

Τώρα που έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για την κάλυψη της επιφάνειας ή/και της βαμμένης άκρης σας, σας ευχόμαστε καλή τύχη με το έργο σας.