Συντηρήστε και λιπάνετε διάφορα μέρη των μηχανών σας μαζί μας παχύρρευστο γράσο ερπυσμού

Το ιδανικό παχύρρευστο γράσο ερπυσμού για όλα τα μηχανήματα σας

Η εταιρεία σας περιέχει διάφορα μηχανήματα με περιστρεφόμενα, κινούμενα, αρθρωτά ή συρόμενα μέρη. Προφανώς θέλετε αυτά τα μηχανήματα να διαρκέσουν πολύ. Εκτός από την εντατική και καθημερινή χρήση, για την οποία φυσικά προορίζονται, τα μηχανήματα αυτά χρειάζονται και σωστή συντήρηση. Και ειδικότερα η λίπανση των διαφόρων καταπονημένων εξαρτημάτων, όπως γρανάζι, μεντεσέ, αλυσίδες, άξονες, συρόμενα μέρη κ.λπ. Για αυτό χρησιμοποιείτε το ευέλικτο και παχύρρευστο έρπον γράσο μας. Multi Grease.

παχύρρευστο γράσο ερπυσμού

Ιξώδες διεισδυτικό γράσο. να εφαρμοστεί ως υγρή ουσία

Λόγω της ειδικής σύνθεσης, θα σέρνεται ακόμη και σε μέρη που είναι δύσκολο να φτάσετε και θα εξακολουθεί να παρέχει ένα σταθερό γράσο που παραμένει στη θέση του μετά την εξάτμιση του προωθητικού. Το Multi Grease είναι ένα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας γράσο που είναι ιδανικό ως γενικό λιπαντικό λόγω της εξαιρετικής αντοχής του σε πίεση και θερμοκρασία. Αρχικά υγρό όταν εφαρμόζεται, ώστε να μπορεί να διεισδύσει βαθιά ανάμεσα στα μέρη. Μόλις εξατμιστεί ο διαλύτης, παραμένει ένα ωραίο στερεό και ανθεκτικό στην πίεση γράσο. Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν το Multi Grease εξαιρετικά κατάλληλο για τη λίπανση εξαρτημάτων όπου το μέταλλο τρίβεται σε μέταλλο. Multi Grease είναι ιδανικό για λίπανση λαβών πόρτας, μηχανισμών παραθύρων, πεντάλ, μεντεσέδων, γραναζιών, εξαρτημάτων φρένων, ρουλεμάν κ.λπ., όπου είναι σημαντικό η λίπανση να γίνεται μεταξύ και όχι πάνω στο μέταλλο.

Το προϊόν είναι ιξωδοστατικό

Το Multi Grease είναι επίσης ιξωδοστατικό. Δηλαδή, οι ιδιότητες διατηρούνται σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, το οποίο εγγυάται πάντα τη βέλτιστη λίπανση. Το Multi Grease είναι πολύ ανθεκτικό σε υψηλή πίεση και υψηλές θερμοκρασίες από -20°C έως +155°C (αιχμή +220°C). Το μοναδικό με το Multi Grease μας είναι ότι προσαρμόζεται αντίστροφα στη θερμοκρασία, κανονικά ένα γράσο γίνεται πιο λεπτό σε υψηλότερη θερμοκρασία (το Multi Grease γίνεται πιο παχύρρευστο) και στο κρύο ένα τυπικό γράσο γίνεται συνήθως σκληρό και άκαμπτο και το Multi Grease παραμένει πιο εύκαμπτο.

Ένα πολυλειτουργικό προϊόν

Λόγω της ειδικής σύνθεσης και των πρόσθετων πρόσθετων, το παχύρρευστο έρπον γράσο μας είναι υδατοαπωθητικό και παρέχει καλή προστασία από τη διάβρωση, ενώ το καουτσούκ και το πλαστικό δεν επηρεάζονται. Λόγω της ήπιας σύνθεσής του και της αντοχής του στα αδύναμα οξέα, το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για πολλούς τύπους πλαστικών. Επιπλέον, το προϊόν είναι ανοιχτόχρωμο, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε ορατά μέρη. Είναι επίσης ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καλύτερη παραλλαγή των λεγόμενων ψεκασμών αλυσίδας

Η χρήση του παχύρρευστου διεισδυτικού γράσου μας. Multi Grease

Φυσικά, πρέπει πρώτα να καθαρίσετε καλά την επιφάνεια (για αυτό σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε το δικό μας Σπρέι UniSolve of Καθαριστικό ανταλλακτικών πριν τη χρήση), στεγνό και «χωρίς λίπη». Αυτό επιτρέπει στο Multi Grease να κάνει καλά τη δουλειά του. Το παχύρρευστο γράσο ερπυσμού διατίθεται σε ένα εύχρηστο δοχείο ψεκασμού με ακροφύσιο, το οποίο δίνει ένα στοχευμένο σχέδιο ψεκασμού. Ανακινήστε καλά το δοχείο πριν τη χρήση. Ψεκάστε απευθείας στο εξάρτημα που θέλετε να λιπάνετε και αφήστε να ξεφλουδίσει για λίγο.

Συμπέρασμα

Λόγω της διεισδυτικής και ιξωδοστατικής του ικανότητας, το Multi Grease είναι ο ιδανικός συνεργάτης, ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις, ως παχύρρευστο έρπον γράσο για τη λίπανση διαφόρων αγχωτικών εξαρτημάτων της μηχανής σας!