Σφραγίστε τη διείσδυση στέγης με μας
Σφραγίδα & Κόλλα

Η ζημιά από καταιγίδα μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει ενοχλητικές διαρροές στην οροφή. Τέτοιες διαρροές γίνονται συχνά εμφανείς κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων ή σε χειμερινές συνθήκες. Για την αντιμετώπιση και ακόμη και την πρόληψη αυτών των διαρροών, η στεγανοποίηση της διείσδυσης της οροφής είναι απαραίτητη. Για να σας βοηθήσουμε με τις επισκευές και τη συντήρηση, το Seal & Glue μας, ένα σφραγιστικό συγκόλλησης ενός συστατικού, είναι η ιδανική λύση.

Παροχή στεγανοποίησης στέγης

Seal & Glue σφραγιστικό ενός συστατικού

Η ευελιξία του κιτ μας έγκειται στο γεγονός ότι μπορείτε να το εφαρμόσετε σε διάφορα υλικά, όπως πίσσα, τσόχα στέγης, μέταλλο, ξύλο, πέτρα, σοβά και άλλα. Παραμένει εύκαμπτο και έχει υψηλή τελική αντοχή, ακόμα και σε υγρές επιφάνειες.

Ένας απαραίτητος σύνδεσμος για σοβαρές διαρροές
Σε περίπτωση μεγάλων διαρροών το Σφραγίδα & Κόλλα ένα απόλυτο πρέπει. Αυτή η παραλλαγή, βασισμένη στο MS Polymer, έχει αντοχή εφελκυσμού όχι μικρότερη από 2,20 N/mm² και ευελιξία 400%. Αυτές οι ιδιότητες σε συνδυασμό με την καλή πρόσφυσή του στα πιο κοινά υλικά που χρησιμοποιούνται στις στέγες, καθιστούν το Seal & Glue την καλύτερη επιλογή σε κανονικές και δύσκολες καταστάσεις.

Χρησιμοποιούμε το πιστόλι Sealer για να εφαρμόσουμε εύκολα Seal & Glue. Αυτό το πιστόλι καλαφατίσματος είναι τέλειο τόσο για το Seal & Glue όσο και για το Seal & Glue Strong.

Συμπέρασμα.

Η σωστή στεγανοποίηση μιας διείσδυσης στέγης είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή διαρροών. Η χρήση ενός συγκολλητικού προϊόντος που είναι κατάλληλο για χρήση στα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται στις στέγες είναι επίσης απαραίτητη. Με το Seal & Glue μας έχετε ένα προϊόν που είναι κατάλληλο για διάφορες επιφάνειες. Εάν θέλετε ένα ανοιχτό πιστόλι καλαφατίσματος, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Bonding Gun μας, αλλά αν προτιμάτε ένα κλειστό εφαρμοστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Σφραγιστικό όπλο να ποντάρετε. Αν θέλετε περισσότερη ευκολία και θέλετε να επεξεργαστείτε εύκολα το Seal & Glue, τότε έχουμε την καλύτερη λύση με το Sealer Gun Special.