Το κιτ μας με τρίξιμο
επισκευάζει τον σοβατισμένο τοίχο ή την οροφή σας

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΕΧΕΤΕ ΧΑΛΑΜΜΕΝΟ ΣΟΒΙΣΜΕΝΟ ΤΟΙΧΟ Ή ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΠΑΚ

Είναι σύνηθες πρόβλημα σε έργα ανακαίνισης: συναντάτε έναν χαλασμένο σοβατισμένο τοίχο, έναν τοίχο με γύψο (σοβά) ή μια οροφή με δομή. Μερικές φορές έχουν μικρές τρύπες και ρωγμές που θέλετε να επιδιορθώσετε χωρίς να αφήσετε τη ζημιά ορατή. Τα παραδοσιακά στεγανωτικά συνήθως δεν δίνουν ικανοποιητική λύση γιατί έχουν λείο φινίρισμα. Σε αυτή την περίπτωση, θέλετε να διατηρήσετε την αρχική υφή του τοίχου ή της οροφής.

 

κόκκος στόκος

ΚΙΤ ΜΕ ΣΙΚΟΥΡΑ

Structure Seal: Η λύση για την αόρατη αποκατάσταση της ζημιάς. Σφραγίδα δομής είναι ένα επαγγελματικό ακρυλικό σφραγιστικό με δομή κόκκων που είναι τέλειο για επισκευές και συνδέσεις με γυψοσανίδες και σοβατισμένους τοίχους. Αυτό το κιτ σάς επιτρέπει να επιδιορθώνετε ζημιές διατηρώντας παράλληλα την υφή του τοίχου ή της οροφής. Μετά την εφαρμογή, το νερό εξατμίζεται από το σφραγιστικό και σχηματίζει ένα πλαστοελαστικό καουτσούκ. Αυτό δημιουργεί ένα ανθεκτικό και χωρίς ραφές φινίρισμα. Επιπλέον, το Structure Seal είναι άριστα βαμμένο και μπορεί ακόμη και να βαφτεί σε βρεγμένο σε υγρό με βαφή με βάση το νερό.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ

Σφραγίδα δομής δεν είναι μόνο κατάλληλο για επισκευές εσωτερικών χώρων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους, με την προϋπόθεση ότι δεν εκτίθεται σε υγρασία για τουλάχιστον 4 ώρες μετά την εφαρμογή. Αυτό το ευέλικτο στεγανωτικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ελαφριές εργασίες πλήρωσης, όπως πλήρωση οπών και ρωγμών σε τοίχους όπου είναι επιθυμητή η διατήρηση μιας συγκεκριμένης υφής.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Θέλετε να επισκευάσετε τους σοβατισμένους τοίχους ή τους τοίχους σας με σοβάτισμα γρήγορα και αόρατα; Ψάχνετε για ένα προϊόν που να μπορεί να βαφτεί με διαφορετικούς τύπους βαφής και να είναι κατάλληλο για εργασίες πλήρωσης φωτός; Τότε το Structure Seal, ή grit sealant, είναι το προϊόν που δεν πρέπει να χάσετε. Η ευελιξία, η αντοχή και η ικανότητά του να επικαλύπτεται με διαφορετικούς τύπους βαφής το καθιστούν την τέλεια λύση για μια ποικιλία εργασιών επισκευής και φινιρίσματος. Προσθέστε το Structure Seal στην εργαλειοθήκη σας και απολαύστε το απρόσκοπτο φινίρισμα που παρέχει για τα έργα ανακαίνισης σας.