Ψάχνουμε για

διαχειριστές λογαριασμών
κατασκευών και βιομηχανίας

40 ώρες

Η PremTech είναι η ειδική σε στεγανωτικά, κόλλες και λιπαντικά για επαγγελματίες. Αναζητούμε διαχειριστές λογαριασμών για τον κατασκευαστικό τομέα στην περιοχή Groningen, Friesland και Gelderland και διαχειριστές λογαριασμών για τον βιομηχανικό τομέα στην περιοχή της κεντρικής Ολλανδίας/Ουτρέχτης και της Βόρειας και Νότιας Ολλανδίας.

Το βίντεο στρατολόγησης μας
Δεν το έχετε δει ακόμα για διαχειριστές λογαριασμών;

Ως διαχειριστής λογαριασμού, θα είστε υπεύθυνοι για την οικοδόμηση και την επέκταση της δικής σας περιφέρειας. Είστε ένας πραγματικός επαγγελματίας πωλήσεων που φέρνει νέους πελάτες και επεκτείνει περαιτέρω τις υπάρχουσες σχέσεις.

Με τις εξαιρετικές σας δεξιότητες στις πωλήσεις και την αναλυτική σας γνώση, ξέρετε πώς να πείσετε τους πελάτες και να τους συμβουλεύετε σχετικά με υγρά προϊόντα τεχνικής συντήρησης και συναρμολόγησης. Έχετε ένα έντονο μάτι για την αγορά, τόσο για τα προϊόντα όσο και για τον ίδιο τον κλάδο της βιομηχανίας και των κατασκευών, και γνωρίζετε ακριβώς πώς να ανταποκριθείτε σε αυτό. Είστε έτοιμοι για αυτή την περιπετειώδη καριέρα; Τότε κάντε αίτηση τώρα!

Σχετικά με την Premtech

Σχετικά με το pretech

Η σύνδεση, αυτό είναι που μας οδηγεί. Στη σύσταση της εταιρείας μας, στην αντιμετώπιση και επιλογή των συναδέλφων μας και κυρίως στην επαφή με τους πελάτες μας. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους πελάτες μας και στεκόμαστε στην ποιότητα των προϊόντων μας. Αλλά η σωστή χρήση είναι εξίσου σημαντική. Ως εκ τούτου, στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας για να συμβουλεύουμε ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για ποιες δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας και τα προϊόντα μας, επισκεφθείτε: www.premtech.nl

Αυτό που εμείς
να προσδοκώ

Ως ανεξάρτητος επαγγελματίας, είστε πολύ στο δρόμο για να προσλάβετε νέους πελάτες και να διατηρήσετε τις υπάρχουσες σχέσεις. Διαχειρίζεστε τη δική σας ατζέντα και εργάζεστε με γνώμονα τα αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να μιλάτε και να γράφετε άπταιστα ολλανδικά και (κατά προτίμηση) να έχετε τεχνικό υπόβαθρο ή να σκέφτεστε πρακτικά όσον αφορά τις λύσεις. Αυτό σας διευκολύνει να κατανοήσετε τις ανάγκες και να κάνετε μια καλή μετάφραση για τον πελάτη σας.

 • Έχετε αντιπροσωπευτική εμφάνιση.
 • Οδηγείτε και προσεγγίζετε πελάτες αυθόρμητα.
 • Διαθέτετε άδεια οδήγησης Β.
 • Έχει επίπεδο σκέψης MBO-4/HBO.
 • Η Κορυφαία
  πρόγραμμα μπόνους
 • AUTO
  στο σπίτι
 • Τηλέφωνο και tablet
  στο σπίτι
 • Ρούχα εργασίας
  για υπηρεσία αγρού
 • 20
  Συνάδελφοι