Instant Gasket

Υγρό παρέμβυσμα

  • Αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία
  • Πολύ ευέλικτο
  • Τέλειος κατασκευαστής φλάντζας

Στιγμιαία φλάντζα – Ανθεκτικό σφραγιστικό αυτοκινήτου και βιομηχανικής χρήσης

Το Instant Gasket είναι ένα στεγανωτικό υψηλής απόδοσης ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στην αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία και τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Με την αντοχή και τη θερμότητα, το Instant Gasket προσφέρει μια αξιόπιστη λύση για τη σφράγιση διαφόρων εξαρτημάτων, ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες.

Αυτό το λάστιχο πολυαιθυλενίου 1 συστατικού, γνωστό και ως υγρό παρέμβυσμα, μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες έως 250°C, καθιστώντας το κατάλληλο για σφράγιση κρίσιμων εξαρτημάτων όπως λεκάνες λαδιού, αντλίες νερού, συγκροτήματα εύκαμπτων σωλήνων, καλύμματα βαλβίδων και περιβλήματα θερμοστάτη. Μόλις εφαρμοστεί, το Instant Gasket αντιδρά με την υγρασία του αέρα, μετατρέποντάς το σε ένα σκληρό ελαστικό σφράγισμα που μπορεί να αντέξει τους κραδασμούς, την πίεση και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Η χρήση του Instant Gasket δεν περιορίζεται μόνο στους κινητήρες. Αυτό το ευέλικτο στεγανωτικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επισκευή φθαρμένου καουτσούκ, τη στεγανοποίηση θυρών φούρνου και εγκαταστάσεων θέρμανσης και στεγανοποίησης ραφών όπου απαιτείται πολύ υψηλή αντοχή στη θερμοκρασία. Παρέχει αξιόπιστη σφράγιση και έχει καλή αντοχή σε ορυκτά και συνθετικά έλαια.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Instant Gasket είναι ότι, παρά την αντοχή του στη θερμότητα, διατηρεί την αποτελεσματικότητά του σε άμεση επαφή με βενζίνη και ντίζελ. Αν και το προϊόν μπορεί να διογκωθεί, παραμένει αξιόπιστο και λειτουργικό. Αυτό καθιστά το Instant Gasket ιδανική επιλογή για εφαρμογές όπου η αντίσταση καυσίμου είναι κρίσιμη.

Βασιστείτε στο Instant Gasket για όλες τις ανάγκες στεγανοποίησης. Είναι ένα αξιόπιστο, ανθεκτικό και ανθεκτικό στη θερμότητα σφραγιστικό που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Είτε στεγανοποιεί κινητήρες, επισκευάζει φθαρμένο καουτσούκ είτε σφραγίζει κρίσιμες ραφές, το Instant Gasket προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και αξιοπιστία.

Χρώμα: Μαύρο | Συσκευασμένο ανά 12 | Περιεκτικότητα: 200 ML