Metal Bond

μεταλλική κόλλα

  • Εύκολο να βάψετε
  • Πολύ καλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία
  • Χωρίς διαλύτες και ισοκυανικά
  • Υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό

Μεταλλική κόλλα για τον επαγγελματία

Στον τεχνικό κόσμο όπου οι ισχυρές συνδέσεις είναι απαραίτητες, το Metal Bond προσφέρει μια προηγμένη λύση για επαγγελματίες. Αυτή η κόλλα μετάλλων 2 συστατικών, που αναπτύχθηκε με βάση τη μεθακρυλική κόλλα, είναι ειδικά σχεδιασμένη για απαιτητικές εφαρμογές.

Ισχυρή τελική δύναμη

Η έντονη τελική αντοχή του Metal Bond το καθιστά απαραίτητη επιλογή για επαγγελματίες που εργάζονται με σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Η χημική σύνθεση εγγυάται σταθερούς, αξιόπιστους δεσμούς, απαραίτητους για βιομηχανικές και τεχνικές εφαρμογές.

Κόλλα μετάλλων για διάφορες εφαρμογές

Η συμβατότητα του Metal Bond με μια σειρά υλικών όπως PVC, ακρυλικό, PC, PBTO, PU, ​​ανοξείδωτο ατσάλι, τζελ, ABS, στυρένιο και εποξειδικό υπογραμμίζει την ευελιξία αυτής της κόλλας για εξειδικευμένα έργα.

Βέλτιστη προετοιμασία και ασφάλεια

Το Metal Bond μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς αστάρι σε πολλές περιπτώσεις, απλοποιώντας τη διαδικασία εφαρμογής. Επιπλέον, είναι απαλλαγμένο από διαλύτες και ισοκυανικά, γεγονός που προάγει ένα ασφαλέστερο εργασιακό περιβάλλον. Ωστόσο, για βέλτιστα αποτελέσματα, είναι σημαντικό οι επιφάνειες που πρόκειται να συγκολληθούν να έχουν απολιπανθεί καλά. Για το σκοπό αυτό το Καθαριστικό Plasto (για πλαστικά) και το Σπρέι UniSolve συνιστάται. Συνιστάται πάντα να κάνετε πρώτα μια δοκιμή συμβατότητας.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το Metal Bond δεν προορίζεται για ορισμένα πλαστικά, όπως PE και PP.

Περίληψη

Το Metal Bond είναι ένα προηγμένο προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες στον τεχνικό και βιομηχανικό τομέα. Με την ισχυρή τελική του αντοχή και την ευελιξία του στις εφαρμογές, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους χρειάζονται αξιόπιστες συνδέσεις σε απαιτητικές καταστάσεις. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις συστάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Κωδικός Προιόντος 502420
Περιεχόμενο: 50 ML | Χρώμα: Λευκό | Συσκευασμένο ανά 24