Αρχική / Λύσεις / DreamClean Cleaning Concept

Έννοια καθαρισμού Dreamclean

  • Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε
  • Περιέχει δύο εξαρτήματα υψηλής ποιότητας
  • Επίσης λειτουργία φροντίδας

Η ιδέα DreamClean της PremTech σάς προσφέρει την ευκαιρία να λανσάρετε εύκολα μια ολοκληρωμένη ιδέα προσωπικής υγιεινής στον οργανισμό σας. Αυτή η ιδέα καθιστά δυνατή για εσάς ή/και τους υπαλλήλους σας να έχετε πρόσβαση σε λύσεις που συμβάλλουν στην προσωπική υγιεινή σε οποιαδήποτε επιθυμητή τοποθεσία. Το σημείο εκκίνησης αυτής της ιδέας ήταν η απλότητα. Η ποιότητα είναι αυτονόητη υπόθεση για εμάς και η δημιουργία συνδέσεων μεταξύ προκλήσεων και λύσεων είναι στο DNA μας.

Το HygiGel 70 είναι ένα τζελ χεριών με βάση 70% αιθυλική αλκοόλη που καθαρίζει υγιεινά τα χέρια. Αυτό το θρεπτικό τζελ χεριών λειτουργεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά το τρίψιμο στα χέρια. Εκτός από τις υγιεινές καθαριστικές του ιδιότητες, το HygiGel 70 παρέχει επίσης αποτελεσματική φροντίδα στα χέρια σας προσθέτοντας εξαρτήματα φροντίδας.

Δεν έχουν προστεθεί αλλεργιογόνα συστατικά αρώματος στο προϊόν και το προϊόν δεν περιέχει παραδοσιακά συντηρητικά. Η προσθήκη των εξαρτημάτων φροντίδας διασφαλίζει ότι έχετε πολύ λιγότερες πιθανότητες στεγνώματος χεριών, ακόμη και με συχνή χρήση.

Σαπούνι Power & Care

Σαπούνι Power & Care

Το Power & Care Soap είναι ένα πολύ ισχυρό και φιλικό προς το δέρμα καθαριστικό χεριών. Αυτός ο ειδικός συνδυασμός λαμβάνεται με την προσθήκη ενός μίγματος εστέρα και ενός θρεπτικού ελαίου. Το Power & Care Soap είναι ένα προϊόν που μοιάζει με κρέμα και έχει ένα φρέσκο ​​άρωμα μήλου, το οποίο αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα στα χέρια μετά το πλύσιμο. Λόγω της προσθήκης του ειδικά διαμορφωμένου πυρήνα καλαμποκιού, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν προκαλείται ερεθισμός του δέρματος με συχνή χρήση. Το Power & Care Soap διατίθεται σε σωληνάρια των 350 ml, τα οποία είναι κατάλληλα για τις θήκες, αλλά διατίθεται και σε γλάστρες των 3 λίτρων.