Inox Cleaner

Καθαριστικό από ανοξείδωτο ατσάλι

  • Καθαρίζει επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα / ανοξείδωτο χάλυβα
  • Αφήνει ένα αόρατο προστατευτικό στρώμα
  • NSF εγγεγραμμένο στην κατηγορία ''A7''
  • Οικονομικό στη χρήση

Καθαριστικό από ανοξείδωτο χάλυβα για την επαγγελματική αγορά

Το Inox Cleaner είναι ένα καθαριστικό από ανοξείδωτο χάλυβα που είναι ιδανικό για επαγγελματίες που επικεντρώνονται στη συντήρηση επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα. Με την υψηλή του ποιότητα, ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της βιομηχανικής και επαγγελματικής αγοράς. Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του, αφαιρεί αποτελεσματικά τη βρωμιά, τα δακτυλικά αποτυπώματα και τους λεκέδες, αφήνοντας πίσω του ένα προστατευτικό στρώμα που εξασφαλίζει μακροχρόνια λάμψη και αντοχή σε μελλοντικές μολύνσεις.

Το Inox Cleaner εκτιμάται ιδιαίτερα για τις εξαιρετικές του δυνατότητες καθαρισμού. Αυτό που επίσης ξεχωρίζει το προϊόν είναι η οικονομική του απόδοση. Μια μικρή ποσότητα αυτού του συμπυκνωμένου καθαριστικού από ανοξείδωτο χάλυβα διαρκεί πολύ, επομένως μπορεί να αποφευχθεί η υπερβολική κατανάλωση. Αυτό σημαίνει χαμηλότερο κόστος και μεγαλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

Εγγραφή NSF στην κατηγορία Α7

Η εγγραφή NSF στην κατηγορία Α7 μαρτυρεί επίσης την αξιοπιστία και την ασφάλεια του Inox Cleaner, παράγοντες που είναι κρίσιμοι για τους επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους μόνο το καλύτερο. Αυτή η εγγραφή διασφαλίζει ότι το Inox Cleaner μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη βιομηχανία τροφίμων. Μια εγγραφή που υπογραμμίζει την ποιότητα και την ασφάλειά του.

Για βέλτιστη εφαρμογή και αποτελέσματα, συνιστούμε να συνδυάσετε το Inox Cleaner με το PremTech Πολωνικές πετσέτες PQ. Αυτά τα ειδικά σχεδιασμένα πανιά ενισχύουν την επίδραση του καθαριστικού από ανοξείδωτο χάλυβα, εγγυώντας ένα ανώτερο τελικό αποτέλεσμα. Μετά την εφαρμογή, συνιστάται να γυαλίζετε το προϊόν με μια στεγνή πετσέτα, PQ, η οποία εξασφαλίζει τέλειο φινίρισμα χωρίς ραβδώσεις.

Κωδικός Προιόντος 600380
Περιεχόμενο: 500 ML | Χρώμα: Λευκό | Συσκευασμένο ανά 12